Workshops

App Effect Workshops (Dutch)

Data en locatie

8 maart:  Sogeti, Diemen – aanmeldingsformulier
12 maart:  Sogeti, Vianen – aanmeldingsformulier
13 maart:  Van der Valk, Nootdorp – aanmeldingsformulier
14 maart:  Kasteel Maurick, Vught – aanmeldingsformulier

Programma

12.30  ontvangst met broodje
13.00  start workshop
16.30  einde workshop

Deze workshops zijn een initiatief van VINT en de Sogeti-divisie Mobile Business Solutions, die gezamenlijk de begeleiding verzorgen.

Wat doen we daar?

Na een App-Effect-introductie vanuit VINT gaat een groep van maximaal 20 personen aan de slag.

Om de strategische plannen van organisaties voor applicaties (apps) op smartphones en tablets goed te laten aansluiten op de bedrijfsstrategie en daaraan gerelateerde doelstellingen heeft Sogeti de App-Strategie-workshop ontwikkeld. We brengen omstandigheden in kaart, ontwikkelen gezamenlijk scenario’s en concrete ideeën voor apps. Die worden getoetst aan de inzichten die het VINT-boek Het App‑Effect biedt.

De workshops geven inzicht in en creëert brede awareness voor app-opportunities. Het resultaat is een eerste aanzet tot invulling van een organisatiespecifieke app-strategie.

App-Effect-rapport 2012

Het bevindingenresultaat uit de vier landelijke App-Effect-workshops zal compleet met een lijst van deelnemers en organisaties vanuit VINT in rapportvorm worden teruggekoppeld aan alle deelnemers.

Vervolg – App Strategie voor uw situatie

Wilt u weten wat de impact op uw organisatie is? Wilt u een inhouse seminar, neem dan contact op met: Khalid Hafid 088-6606600 + nakies 2992, khalid.hafid@sogeti.nl.

Voor meer informatie: klik hier.